Uridomer: En diskré løsning for urininkontinens hos menn

Problemer med å holde på vannet er en vanlig utfordring blant menn, spesielt når man blir eldre. Likevel er urininkontinens hos menn et sensitivt og tabubelagt tema som kan være vanskelig for mange å snakke åpent om.

Hvis du som mann opplever vannlatingsproblemer finnes det flere løsninger som kan gi deg friheten og selvtilliten tilbake. En av løsningene er bruk av pålitelige hjelpemidler som uridomer og urinposer som kan brukes diskré under klærne, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for drypp og lekkasje av urin.

Behandling av urininkontinens hos menn

Urininkontinens er et utbredt problem blant mange menn som har nådd en viss alder. Ofte starter problemene i det små, der man kanskje opplever noen dråper i undertøyet etter toalettbesøk. Siden urininkontinens ofte er forbundet med skam unnlater mange menn å gjøre noe med problemet. Dette kan føre til forverring av symptomer, der man mister mer og mer kontroll over blæren, noe som går utover livskvaliteten.

Hvis du opplever vannlatingsproblemer er det derfor viktig at du gjør noe med det. For med riktige produkter kan de fleste menn få tilbake kontrollen. Dette gir trygghet og frihet til å leve livet slik du ønsker det, med jobb, sosiale aktiviteter og hobbyer. En av de diskré og effektive mulighetene som er tilgjengelige i dag er bruken av uridomer.

Et uridom ligner litt på et kondom, bare med en åpning ytterst som kobles til en tømmbar urinpose som kan festes på låret eller leggen. Uridomer er enkle å bruke og samler urinen i en urinpose, slik at du kan føle deg godt beskyttet når du er utenfor hjemmet. Det er dermed et godt alternativ til absorberende produkter som bleier, siden det kan brukes diskré under klærne og er en pålitelig løsning for menn som opplever vannlatingsproblemer.

Få tilbake friheten med Conveen uridomer og urinposer

Coloplast står bak Conveen-serien, som tilbyr innovative uridomer og urinposer som er utviklet med fokus på å gi menn med vannlatingsproblemer en lekkasjefri hverdag. Produktene er utviklet med hudvennlige og pålitelige materialer som sikrer optimal passform og komfort, og reduserer risikoen for lekkasje eller ubehag.

Coloplast har stort fokus på å forstå og imøtekomme brukernes behov, slik at du som bruker er sikret best mulig komfort og trygghet i din daglige rutine. Conveen-serien gir derfor en rekke fordeler, som:

  • Lekkasjefritt design: Conveen uridomer er designet for å gi best mulig sikkerhet. Ved hjelp av innovative funksjoner som sikkerhetsriller og at de er selvklebende, får du en tett og behagelig passform som reduserer risikoen for lekkasje.
  • Behagelige materialer: Uridomene er laget av hudvennlige materialer som er skånsomme mot huden og reduserer risikoen for irritasjon eller allergiske reaksjoner.
  • Enkle å bruke: Conveen uridomer er enkle å påføre takket være en hudvennlig kleber og dobbel påføringsstrips, som gjør det enkelt å rulle på.
  • Diskré og brukervennlig design: Uridomene kan brukes diskré under klær og leveres i brukervennlig emballasje som er lett å åpne og ta med seg.

Med Conveen uridomer og urinposer fra Coloplast får du dermed en pålitelig og diskré løsning som gir deg muligheten til å leve livet ditt uten bekymringer.

Bestill gratis prøver på uridomer og urinposer hos Coloplast

Hvis du som mann opplever ufrivillig vannlating kan diskré og pålitelige hjelpemidler være til stor hjelp. Hvis du er usikker på hvilke produkter som passer best for deg, har du muligheten til å bestille gratis prøver hos Coloplast.

På den måten kan du enkelt og bekvemt finne frem til de produktvariantene som gjør hverdagen din lettere. Coloplast leverer alle prøver i diskré emballasje, og det er fri frakt på alle bestillinger.